Home Start Számlafeltöltés Pénzküldés Pénzfogadás Pénzkivétel
     Számla       Csoportos átutalás      Technikai infó      Ügyfélajánlás      Vásárlás

 

Ezen a honlapon magyar nyelven olvashatja el a moneybookers.com weblapján található FAQ információit (gyakran ismételt kérdések), így nyelvi nehézségek nélkül megismerheti a szolgáltatást, és könnyedén elsajátíthatja annak használatát!

Az online P2P pénzküldő rendszerek

Az elsősorban magánszemélyek közötti kisebb összegű pénzküldemények azonnali online kifizetését lehetővé tevő P2P (person-to-person) pénzküldő rendszerek egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert a világhálón. Az érzékeny személyi és pénzügyi információk közlését nem igénylő, ezért a hitelkártyával történő internetes fizetésnél biztonságosabb online fizetési rendszereket világszerte már több tíz millióan használják.

A moneybookers.com Európa első szabályozott e-pénz kibocsátója

A londoni székhelyű moneybookers.com magánszemélytől magánszemélyhez (P2P), valamint vevőtől a kereskedőhöz (P2M) történő internetes fizetést kínáló szolgáltatása 2002. áprilisában indult. A szolgáltatás segítségével a felhasználóknak lehetőségük nyílik arra, hogy az interneten keresztül vásárolt árukért, szolgáltatásokért kizárólag az e-mail címük használatával fizessenek. A moneybookers.com kínálja az első valóban határok nélküli online pénzküldés lehetőségét a világ bármely pontjára több mint 20 ország pénznemében többek között magyar forintban is! A moneybookers.com 128 bites titkosítással működő honlapján indított tranzakciók biztonságosak és azonnal teljesülnek. A moneybookers.com a tradícionális fizetési módokat felváltva ideális megoldást nyújt az online vásárlásra, internetes aukciók lebonyolítására, illetve a magánszemélyek között történő azonnali pénzküldésre. Bárki aki e-mail címmel rendelkezik pillanatok alatt egyszerűen és ingyenesen nyithat moneybookers számlát magának. 2003. februárjában a moneybookers.com lett a világ első szabályozott e-pénz kibocsátója. A cég Európa kisösszegű ún. mikro-kifizetési piacának vezető online pénzküldő szolgáltatója. A moneybookers.com tagja az Elektronikus Pénz Társaságnak. (Electronic Money Association - EMA)

A moneybookers.com használatának előnyei

A moneybookers.com segítségével magánszemélyek és vállalkozások egyaránt biztonságosan és olcsón küldhetnek és fogadhatnak pénzt az interneten keresztül azonnal, egyszerűen az e-mail címük használatával:

  • Azonnali és biztonságos online pénzküldési lehetőség országhatárok nélkül
  • A pénzküldés költsége - 1%, max 0,5 Euro - töredéke a nemzetközi banki tranzakciók költségeinek
  • A pénzküldéshez a kedvezményezett e-mail címén kívül semmilyen egyéb azonosítóra nincs szükség
  • Pénzküldéskor ill. online vásárlásor semmilyen érzékeny személyes, vagy pénzügyi adatot (bankszámla-, hitelkártyaszám) nem kell megadnia
  • A moneybookers számla feltölthető banki átutalással, Visa / Mastercard debit, ill. hitelkártyával, vagy e-gold számláról
  • Több mint 25 országban köztük Magyarországon a moneybookers számla belföldi átutalással feltölthető
  • A moneybookers számlánkra érkező összegek jóváírása ingyenes
  • A moneybookers használatával az e-mail címünkre küldött összegek azonnal megjelennek a számlánkon, amelyről e-mailben értesülünk
  • A moneybookers számlánkra küldött pénz bármikor átutalható bankszámlánkra, hitelkártyánkra, vagy felhasználhatjuk internetes vásárlásra, illetve a számlánkon levő összeg erejéig biztonságos online pénzküldést indíthatunk bárki részére a világon, aki e-mail címmel rendelkezik.

1. Küldjön pénzt moneybookers számlájára 2. Számlájáról online pénzküldést indíthat 3. Számlájáról bármikor kiveheti a pénzét
Számláját feltöltheti hitelkártyájáról, banki átutalással és egyéb lehetséges módokon. Pénzt küldhet bárkinek, akinek van e-mail címe, azoknak is, akik még nem moneybookers tagok, vagy vásárolhat az interneten. Számlaegyenlegét bármikor visszautalhatja bankszámlájára.

 

HA MONEYBOOKERS SZÁMLÁT KÍVÁN NYITNI KLIKKELJEN AZ ALÁBBI LOGORA!